tiistai 30. elokuuta 2016

Syyskärryt
Minä sain taas nikkarointiapua: Kiitos Seppo!
Meillä oli ylimääräisiä ja kulahtaneita laudanpätkiä jotka pyörivät pihan perällä. Tänä keväänä ehdotin varovaisesti appiukolle - joka tunnetaan nikkarointitaidoistaan - että mahtaisko niistä laudoista saada minun kesäkukilleni kärryt... Seppo otti laudat mukaansa ja muutaman tunnin päästä tuli viesti, että kärryt voi hakea :D

Mainittakoon sen verran vielä, että Seppo oli hyödyntänyt vanhan ja rikkimenneen grillin renkaita tämän kottikärryn pyörinä. Kesän aikana meillä meni Ikean jakkara rikki. Katsellessani siitä muodostunutta palikkakasaa totesin miehelleni Teemulle, että josko tämä istuinpyörylä sopisi kottikärryn renkaaksi hiukan paremmin... Toiminnanmiehiä tuo Teemukin (perimää vissiin), ja pyörä oli paikallaan :)
Kiitos Teemu <3

Noh, minä taas olen tunnetumpi siitä että asiat siirtyvät. Ei välttämättä siksi, että en motivoidu, vaan siksi että kolmen pienen lapsen äiti ei ihan aina voi tehdä asioita siinä järjestyksessä kuin on suunnitellut... Joten ne kärryt odottivat maalia pintaan meidän pihallamme pari-kolme kuukautta. Kesäkukka-aika meni menojaan. Harmitti.Muutama päivä sitten, tarkemmin ottaen yöllä, minulla välähti: minä teen syyskärryt. Kulahtaneet laudat saivat viimein uuden maalipinnan!Riihimäen kaupungin pellolta kävin auringonkukat ja muut luonnonmateriaalit ovat pihan nurkilta. Ihanaiset kurpitsat ja venetsialyhdyt ovat marketista ja muut koristeet vanhastaan varastosta. Meidän pihallamme on nyt taatusti uniikki kottikärry syksyn ihanissa väreissä!Värikästä syksyä kaikille!
-Sini-


2 kommenttia: