maanantai 3. huhtikuuta 2017

Onnittelut vinyylillä

Veljeni Tomi ja hänen vaimonsa Jaana avasivat Porvooseen kivijalkamyymälän. Ojensimme onnittelukortin sijaan koristellun lp-levyn avajaispäivänä :)

Vanhoja lp-levyjä löytyy kirpputoreilta todella edullisesti, jollei sillä musiikilla ole niin väliä ;) Jääköön se salaisuudeksi, mikä artisti tällä vinyylillä on kailottanut :D

Stanssasin tähtikuvioisesta hologrammikartongista kirjaimet Sizzix Big Shotilla:
BE a voice NOT an echo (Vapaasti suomennettuna: Ole ääni, älä kaiku.)
Minä tarkoitan sillä kannustaa yrittäjiä pitämään rohkeasti kiinni omasta visiostaan ja näkemyksestään, eikä toimia muiden jalanjäljissä tai "kopioiden". Veljeni tuntien hän onkin juuri sisukkaasti omia polkujaan tallaava, mutta kuitenkin muita kunnioittaen.
Reunustin osan levystä bling-henkisillä reunatarroilla.

Pysyttelin yrityksen logoa myötäillen turkoosin, sinisen ja hopean sävyissä kaikessa koristelussa: akryylitimantteja, askartelukuvioita ja -hilettä. Alalaitaan kiinnitin vielä hopeansävyiset siipiriipukset.


Tulostin yrityksen logon tavalliselle paperille, jonka vahvistin kiinnittämällä sen kaksipuoleisella teipillä kartongille. Ympyrän reunat sävytin sinisellä musteella meikkisienellä töpöttäen ja liimasin siihen kimalletta.

Vielä kerran: Onnea Artuuli.fi!

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiva kuulla, kiitos. Mukavaa että kävit blogissani! Hyvää kevään jatkoa 😊

      Poista